Står du og mangler en elektriker? Jeg er udlært elektriker og autoriseret elinstallatør. Jeg påtager enhver opgave inden for faget og hjælper både private og erhvervskunder med alle typer af elinstallationer.

Som elektriker går jeg op i at levere et godt stykke håndværk og med over 15 år i branchen kan du trygt overlade enhver elopgave til mig.

Få et uforpligtende tilbud

Din lokale elektriker i Skive og omegn

Jeg bor selv i Skive og udføre derfor naturligvis meget af mit arbejde her. Men har du brug for en elektriker i andre nærliggende områder kommer jeg naturligvis også gerne.

Elektriker med over 15 års erfaring

Jeg har arbejdet som elektriker i over 15 år. Ud fra min mange år i branchen har jeg dannet mig en masse erfaringer, dette gælder både privatkunder og erhvervskunder. Jeg går meget op i kvalitet og en ære i at overholde aftaler. Du kan derfor altid regne med at arbejde fra Michael Strøm ApS udføres med et smil og højt humør.

Med så mange år i branchen har jeg lært at intet slår en tilfreds kunde. Du kan derfor altid trygt overlade enhver el opgave til mig. Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet og sørger altid for at levere et slutresultat mine kunder kan være tilfredse med.

Tilfredse kunder er og bliver fundamentet for min forretning.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på en elektriker

Har du brug for en elektriker i Skive eller andre omkringliggende områder står jeg altid klar til at hjælpe. Har du en opgave til mig, er jeg altid ledig på tlf. 28 29 30 57 for en uforpligtende samtale om dine behov og opgavens omfang.

Passer det dig bedre at skrive en besked, har du også mulighed for at gøre det via min kontaktformular eller direkte til michael@michaelstrom.dk Så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.