Jeg tilbyder opsætning af ladebokse til elbil i Skive og andre omkringliggende områder. Ejer du en elbil og mangler en privat ladestander? Som professionel elinstallatør klarer jeg hele installationen for dig. Har du allerede en ladestander, og ønsker en anden type eller vejlledning, kan jeg også hjælpe

Få et uforpligtende tilbud

Montering af ladeboksen

Opsætning af ladeboks til elbil kræver en autoriseret elinstallatør og skal installationen også i orden? Skal du have installeret en ny ladeboks er det et krav at du får en autoriseret el installatør til at udføre opgaven. Dette skyldes at der kan være behov for at ændre på el installationerne for at ladeboksen kan fungere optimalt. Det er nemlig umuligt at vide hbilken stand din elinstallationer er i, da en ladeboks bruger meget strøm.

Jeg hjælper dig med montering af ladestanderen

Har du købt din ladestander hos din bilforhandler eller et andet sted, kan du med fordel kontakte mig. Jeg kommer gerne forbi og sørger for at installationen og monteringen bliver udført ordentligt efter alle regler.

Hvilken ladeboks skal du vælge?

Der findes naturligvis mange forskellige typer ladebokse. Så hvilken bør du vælge?

Jeg har nogle jeg stærkt kan anbefale da jeg har sat mange op, uden problemer med ladning og tilslutning

Kontakt mig og hør mere

Få et tilbud på opsætning af ladestander til elbil

Ønsker du at få installeret en ladeboks til dit hjem er du mere end velkommen til at kontakte mig i dag på tlf. 28 29 30 57 for en snak om den perfekte ladeløsning til dig. Du kan naturligvis også skrive til mig, enten via vores kontaktformular eller e-mail michael@michaelstrom.dk. Så vender jeg tilbage så snart jeg kan med et uforpligtende tilbud.